Vki érti, hogy mit mond? (angol)
Figyelt kérdés
6:03 és 6:05 között mit mond az autóban ülő arc?
http://www.youtube.com/watch?v=Dt05cGmi3_o
Ennyit értek belőle: Show me something ... legal.
2013. jún. 1. 10:33
1/3 anonim válasza:
Én sem értettem, ezért kikerestem:
"Show me something that says that's illegal"
Arra érti, hogy előtte a rendőr mondja neki, hogy elég későn mászkál. Amúgy, ha letöltesz egy angol feliratot az adott részhez, ott megtudod nézni az egész rész párbeszédeit, én is így csináltam.
3/3 anonim válasza:
Bárhol... beírtam a googleba, hogy "Streets Of San Francisco subtitle" ... nem kell túl bonyolítani, kb 6000 oldalon található minden részhez angol felirat, és csak le kell egyet tölteni. Az is jó egyébként, amit te linkeltél... de ha használod a ctrl+f billentyű kombinácót, majd rá keresel a "show" szóra, már oda is ugrik a kívánt részhez. Tanuljuk meg használni az internetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!