Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tudnátok nekem segíteni az...

Tudnátok nekem segíteni az angol feleletemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Angolból egy feleletet kell összeállítani és különböző kérdésekre kell válaszolni nyaralással kapcsolatban. Elég gyenge az angol tudásom, de remélem ti tudtok segíteni magyarul leírom hogy mik lennének a válaszok:

1. Én általában Múcsonyon szoktam vakációzni a barátnőméknél. Időnként Pestem is szoktam tölteni a vakációmat.

2. A kedvenc benti tevékenységeim közé tartozik számítógépezés valamint a zenehallgatás. A kedvenc kinti tevékenységeim közé tartozik a hintázás és a kutyáimmal szoktam játszani.

3. Házban szoktam aludni, nem szoktam hotelben vagy nyaralóban megszállni.

4. Én inkább a lustálkodós vakációkat preferálom, szeretek sokat aludni, medencézni vagy napozni. Azért szeretek ilyen dolgokat csinálni, mert ezek nem túl megerőltetőek, de azért szoktam sétálni is.

5. Szerintem a legnépszerűbb helyek közé tartozik pl.: a Balaton. De sokan látogatnak el ilyenkor Hévíz és Hajdúszoboszló gyógyfürdőibe is. Egy netes felmérés szerint Zalakaros a legnépszerűbb nyaralóhely.

6. Még sosem voltam külföldön. De nagyon szívesen elmennék Hawaira vagy Rómába.

7. Szerintem azért nagyon fontos, mert az embereknek szüksége van néha egy kis kikapcsolódásra. Muszáj néha kitörni a hétköznapok szürkeségéből és valami mást csinálni.

8. Többek között azért, mert nincs pénzünk vagy nincs idejük rá. De lehet, hogy nem érzik szükségesnek inkább ülnek otthon. Vagy olyan helyen laknak ami már önmagában alkalmas a nyaralásra.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. máj. 31. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezeket a válaszokat Te írtad, vagy adottak? Mert ehhez azért kell egy gyenge+1 angoltudás :) Viszont ha ezeket nem tudod megírni úgy kb-ra, akkor később komoly gondjaid lesznek. Ahogy elnézem, én talán egy hármast össze tudnék hozni belőle, mert a szórenddel gondjaim vannak. Ha nem jön válasz és holnapra kell, akkor összerakom, legalább gyakorlok :)
2013. jún. 9. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen már összeraktam egy kis segítséggel és ötöst kaptam belőle :) Hát az én angol tudásom az nem a legmagasabb szintű xD
2013. júl. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!