Segítene valaki, hogyan írjam le angolul?
Segítségre lenne szükségem. Tudom, hogy nem jó helyre írok, meg irtó ciki ezt kérni :(De nem nagyon jó az angol tudásom, de fontos lenne megírnom holnapra ezt a fogalmazást, sok múlik rajta. Valaki segítene nekem lefordítani?
Kedvenc ételem
Ha valaki megkérdezi, mi a kedvenc ételem, nem tudok rá válaszolni, mivel nincs kedvencem, csak olyan amit szívesen fogyasztok,és amit nem nagyon szívesen. Szeretem a leveseket, legyen az húsleves, zöldség vagy gyümölcsleves. Szerintem anyukám és nagymamám főzi a legfinomabb leveseket. Mindennap főzünk valamilyen levest. Ilyenkor az én feladatom a zöldségtisztítás, a tésztagyúrás, na meg persze a mosogatás. A leveseken kívül szeretem még a salátákat. Ezeket én is el tudom készíteni és finomak is szoktak lenni. Kedvencem az a saláta, amelyikben káposzta és kukorica is van. Nem részesítem előnyben a gyorskajákat, nagyon egészségtelennek tartom őket, ezért igyekszem kerülni a fogyasztásukat.
Nagyon szépen megköszönném, ha valaki segíteni tudna a fordításban :)
segítek, de el kell akkor mondanod hogy mi az a sok ami múlik rajta!
My favorite food
If someone asks me what is my favorite food, i could't tell, because i haven't got one. There are foods i like to eat and there are foods that i don't. I like soups, whether it's meat, vegetable or fruit. In my opinion my mum and my gran makes the best ones. We cook one every day. My job usually is cleaning the veg, pasta kneading and of course the washing up. Apart from soups i also like salads. These i can make myself and they usually very tasty. My favorite salad includes cabbage and sweetcorn. I don't favor fast food, i think they unhealthy therefor i try to avoided it.
Tartozol nekem! :)
az elejét modosítanom kell
If someone asks what my favourite food IS....
nagyon szépen köszönöm a segítséget! Azért volt fontos,mert ezen múlik a félévi osztályzatom, ha nem sikerül megvédeni az 5-met, nem kaphatok ösztöndijat,ami igencsak megterhelné a családom pénztárcáját, mivel ebből az összegböl utazom és látom el magam!
Köszönöm szépen még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!