Mit jelent angolul a MILF szó?
M.I.L.F : TÖLTENI VALÓ ANYUKA!
Olyan érett nő / 35-46 évig/, aki ad magára, és általában szép nagy melle van. Ismérvei:
1. általában nagy cicik rendelkezik
2. tanga és egyéb kihívó / nemritkán kissé kúr**s ruha.
3. imád szemezni, flörtölni, félre érthető megjegyzéseket tenni
4. Gimnazista fia osztálytársaira is oly kedvesen tud mosolyogni, hogy aztán mindegyik őt akarja majd megdugni./ nemritkán sikerrel /
5. nála nem kell fárasztással/ mozi, kocsikázás/ törődni, mert közölni fogja, hogy mire vágyik / hosszú szex /
Férjét rendszeresen csalja nemritkán fiatalabb csődörökkel, diákfiúkkal,
Folytatom 16:43 vagyok:
1 tuti tipp: Kamionsofőrök feleségei. Hála a jó égnek, nagyon hűtlenek.
Haverom tölti az egyik kamionsofőr feleségét.
14 év van köztük /25-39, a nőnek isteni melle van és szex-n öltözködik, ja meg elhalmozza ajándékokkal. telefont vesz, kaját hoz, hozza-viszi, lesz**ja szinte mindig.
Cserébe csak meg kell durván k**nia és szépeket mondania.
A kamionsofőrök a legnagyobb nyomik.
Amíg a felszarvazott kamionsofőr 5 óra alvással, Moszkvát járva, út széli prostit pénzért, a pénzt keresi az asszonyra/ ja és a szeretőre/, addig a haverom a nő tuti házában ép az unatkozó asszonyka arcára élvez rá.
Nekem is volt egy M.i.l.f az életemben. 23 évesen kúrtam egy csodás vörös 40-est. Órákon át tartó szeretkezés, a csúcson beleélvezhettem, reggel kávéval és reggelivel ébresztett, imádott furulyázni, nagy cicik, szép arc és szexi fehérneműk, saját ház. 3 napot töltöttem nála, de többet szexeltem, mint aludtam. Egy éjszaka alatt 7-szer élveztem el.
"4. Gimnazista fia osztálytársaira is oly kedvesen tud mosolyogni, hogy aztán mindegyik őt akarja majd megdugni./ nemritkán sikerrel / "
Stiffler mamája :)
Utolsó :-DDDDD
Ez a "Stiffler mamája" ez akkora...! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!