Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondják albánul hogy...

Hogy mondják albánul hogy hiányoztál?

Figyelt kérdés
Van egy albán párom (férfi) és szeretném őt meglepni vele. Csak annyit akarok neki mondani hogy "hiányoztál!"
2013. máj. 10. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
I've been missing you.
2013. máj. 10. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem angolul ALBÁNUL!
2013. máj. 10. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaj ne haragudj félreolvastam :DD Nem is értem, hogyan :) Albánul sajnos nem tudom :(
2013. máj. 10. 20:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy én se :D nem haragszom :) gondoltam hogy félre olvastad :)
2013. máj. 10. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Ennyire életképtelen vagy?

Tessék:

[link]

2013. máj. 11. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert a google translate annyira, de annyira megbízható, ugye? :DDD Még angolra se helyesen fordítja a "hiányoztál"-t... Próbáld csak ki! Szóval gondolkozz kicsit, mielőtt valakit életképtelennek nevezel! ;)
2013. máj. 11. 16:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,én is megnézhettem volna a google-t de mivel tudom hogy nem igazán fordít helyesen igy úgy gondoltam nem sokra mennék vele...szóval jobbnak láttam ha olyan valaki válaszából tudom meg aki esetleg jobban tudja mint a google...
2013. máj. 11. 22:28
 8/8 anonim válasza:
me mungon
2014. jan. 21. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!