Meg tudok így tanulni angolul négy hónap alatt? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Teljesen nulláról kezdve meg tudok tanulni négy hónap alatt angolul, hogy napi 3-4-5 órát tanulok az alábbiak segítségével: eduverzum online ingyenes nyelvtanfolyam, öt perc angol és Gaál Ottó Kreatív angol, kezdő könyve, illetve néha megnézek egy-egy filmet magyar felirattal?2013. márc. 25. 14:03
1/6 anonim válasza:
Napi 4-5 óra? Állandóan angolt kéne hallgatnod, mindig és mindig hogy berögzüljön.
2/6 anonim válasza:
Szia, a férjem 5 hónap alatt rakta le az angol középfokú nyelvvizsgát, ő előtte már tanult angolt, újrakezdőnek számított. Hozzáteszem, hogy nincs valami nagy nyelvérzéke, viszont iszonyú kitartó és szorgalmas. Szóval ő hétfőtől péntekig járt intenzív angolra napi 5-6 órákat, aztán hazajött, késő estig tanult. Vettünk ki a könyvtárból angol regényeket hanganyaggal együtt, a kiejtés miatt hallgatta és olvasta együtt. Iszonyú sokat tanult és épphogy meglett a nyelvvizsgája, de megcsinálta.
Szerintem szerencse is kellett hozzá, arról nem beszélve, hogy amilyen gyorsan megszerezte a tudást, szerintem olyan gyorsan felejtette is el. Arra jó volt, hogy levizsgázzon.
3/6 anonim válasza:
Kinek hogy...Szerintem érdemesebb naponta kevesebb időt ráfordítani, viszont jobban bevésni az emlékezetbe, tehát nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekedni.Mert nem sokat érsz vele, ha bemagolsz temérdek szöveget, aztán elfelejted.És mindig , két.három lecke után kicsit vissza kell kanyarodni ismételgetni.Én is itthon, magánszorgalomból tanulom.Nehéz, mert így könnyelmű néha az ember, kihagyok napokat és addig is felejtek.Jó, ha van, aki "hajt".
4/6 anonim válasza:
a kreatív angol könyv nagyon jó, ha fordítasz rá elég időt, akkor az működik. az 5 perc angolról szintén csak jót tudok mondani, a filmek pedig szerintem elengedhetetlenek, de jó módszer még a zenehallgatás is (de csak ha kiírod és lefordítod a szöveget, és megtanulod belőle a szavakat). ezek alapján reálisnak tartom a 4 hónapot napi 4 órával számolva. de ez azért függ attól is, hogy milyen a nyelvérzéked, és mennyire vagy szorgalmas.. amúgy mire kell a tudás ? csak nyelvvizsgára, vagy használni is szeretnéd ??
5/6 anonim válasza:
Kb milyen szintre szeretnel ennyi ido alatt ezel az erofeszitessel eljutni?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:) erős alapszintet szeretnék elérni, amivel ki tudok menni Angliába bébiszitterkedni.
2013. márc. 26. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!