Hogy tudnék otthon angolt tanulni?
Nekem kiskoromban voltak angolul játékosan tanító CD-im.
Pont ez volt meg - ez kisebbeknek szól, de nagyon alap angolt ad át, amit könnyű megtanulni. Színek, egyszerűbb mondatok értelmezése, satöbbi.
Játssz játékokat angolul! Nekem pl kölyökként a Sims széria alapozta meg az angoltudásomat másodikként.
Vagy anyukámék úgy tanulgattak németül, hogy keresztrejtvényt fejtettek.
A lényeg az, hogy olyan tevékenységet csinálj angolul, amiben van valami ismétlődés, ritmika, mert ahogy újra és újra csinálod ugyanazt egy bizonyos angol szó, parancs, satöbbi kapcsán, benned is rögzül a jelentése.
Meg esetleg filmeket érdemes felirattal nézni. Van, aki így szed fel alap japán tudást, szóval angollal se lehet sokkal nehezebb. :)
Gogo loves English
http://www.youtube.com/playlist?list=PL7661F8C85F411F9F
Szép brit kiejtéssel beszélnek. Ha amerikai akcentust akarsz, akkor Magic English:
ne csak ezek miatt akarj angolul tanulni. ha nem tudsz angolul semmihez nem férsz hozzá. az összes tudás angolul létezik. szerintem mire a munka erő piacra kerülsz halott leszel angol nélkül.
amúgy nem tudom. tanfolyam. magántanár. nekem a Dohár Péter: Kis angol nyelvtan sokat segített anno.
Szerintem ezeken az oldalakon nézelődj, itt elég jól leírják a dolgokat:
angoltanszek.hu
5percangol.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!