Tatár/mongol nevek? Ismertek néhányat?
Figyelt kérdés
Google-val nem találtam, tudnátok írni párat? Férfinevek kellenek csak.2009. szept. 14. 17:48
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt sajnos már ismertem :/
2009. szept. 15. 18:52
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, mihez kell... De itt sok nevet is találsz:
Persze hogy ezekből mi anyakönyvezhető és mi nem, azt nem tudom.
Pedro
4/10 A kérdező kommentje:
Nem a gyerekemnek akarok tatár nevet adni, ne értsetek félre XD Az utolsónak köszi, de már ezt is láttam. Valami olyanra gondoltam, ami hétköznapi név. Úgy gondoltam, hogy valaki esetleg saját kútfőből ha ismerne, mert interneten nem igazán lehet találni mongol nevet, pedig többféleképpen is rákerestem.
2009. szept. 15. 19:42
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Jajjjj, de jó, köszönöm! Szuperjó link.
2009. szept. 28. 20:30
7/10 anonim válasza:
Szívesen. Jó kutatást, nézelődést! :)
8/10 anonim válasza:
Hat én ismerek egy félig Mongol lányt és az ő második neve Micsidma :)
9/10 anonim válasza:
Igaz már régi a kérdés de azért írok egyet. Az osztálytársam neve: Amarbayasgalan Amarsuld, ebből a keresztnév az Amarsuld amiből pedig Szulde :)
10/10 anonim válasza:
Tatár:
Aidar, Marat, Tömör, Aslan, Nursultan, Sultan, Filiz
Mongol:
Tumur, Dzsingisz, Temüdzsin, Altanat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!