Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Miért nem sikerül az eszperant...

Miért nem sikerül az eszperantó írásbelim?

Figyelt kérdés
Már nem tudom, mit tanuljak. Az írásbelim mindig pár ponton múlik. Nagyon ki vagyok. Miért nem jön össze???? Többször is próbáltam már :(
2009. szept. 14. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg jobban a nyelvtant, tanulj több szót, járj el különtanárhoz. Rajtad múlik.
2009. szept. 14. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

hogy zajlik egy ilyen vizsga?

a papír miatt érdekelne a nyelv... :D

írtam volna neked emailt is, ha publikus lenne a címed... :S:O

2009. szept. 14. 17:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet nekem is azért nem sikerül, mert csak a papír miatt kellene. Diplomához. Egyébként meg nagyon megszigorították januártól. Sokkal nehezebb átmenni. Minden egyes feladatnál el kell érni 60 %-ot. Nagyon gáz.
2009. szept. 15. 08:40
 4/8 anonim válasza:
100%

A [link] oldalon van egy ingyenes szintfelmérő teszt. Ez ugyan nem a vizsgakész tudásod méri, de nagyon jól felméri a valós tudást.

Ha nem éred el a 80 %-ot, érdemes alaposabban megnézned azt a netes tanfolyami képzést... A végzett hallgatók szerint nagyon hatékony ez a fajta virtuális magántanár.

2009. szept. 15. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jelenleg a netes tanfolyam a legjobb. 2007-ben végigcsináltam. Akkor 14500 Ft volt egy félévre a hozzáférés. 3 hónap alatt tanultam meg a 12 lecke anyagát. Mindegyik végén házifeladat volt, email-ben el kellett küldeni, 3 napon belül visszajött kijavítva magyarázatokkal. De az önálló tanulás során is rengeteg gyakorlat van az online felületen. Van szavakat kikérdező rész, és olyan is ahol kifejezéseke kell fordítani. Elsőre 73 %-os vizsgaeredményt értem el. A nyelvtani teszten az 50-ból 3 hibám volt csak. (ehhez képest az angol nyelvvizsgámat mindig azzal szűrom el, a 15 pontból nem bírok háromnál többet összevakarni)) Vágj bele az online nyelvtanfolyamba,ha minden nap rászánsz 2 órát nem bánod meg, menni fog.

Sajnos nagyon sokan vállalnak tanítványokat, akik még maguk sem rendelkeznek biztos nyelvtudással. Munkatársnőm is egy ilyen magántanárhoz járt, a többszörösét fizette ki annak amit én és még most sincs nyelvvizsgája.

2009. okt. 16. 03:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
17.09-nek úgy zajlik,mint az összes többi ITK ORIGO nyelvvizsga. az itk.hu-n megtalálod.épp most olvastam, hogy akkreditálták az eszperantó egynyelvű változatát is, vagyis nem kell fordítgatni ide-oda.
2009. okt. 16. 03:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Fordítani is

kell ?

2019. jan. 7. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Vagyis az

írásbelin

2019. jan. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!