Miért nem sikerül az eszperantó írásbelim?
hogy zajlik egy ilyen vizsga?
a papír miatt érdekelne a nyelv... :D
írtam volna neked emailt is, ha publikus lenne a címed... :S:O
A [link] oldalon van egy ingyenes szintfelmérő teszt. Ez ugyan nem a vizsgakész tudásod méri, de nagyon jól felméri a valós tudást.
Ha nem éred el a 80 %-ot, érdemes alaposabban megnézned azt a netes tanfolyami képzést... A végzett hallgatók szerint nagyon hatékony ez a fajta virtuális magántanár.
Szerintem jelenleg a netes tanfolyam a legjobb. 2007-ben végigcsináltam. Akkor 14500 Ft volt egy félévre a hozzáférés. 3 hónap alatt tanultam meg a 12 lecke anyagát. Mindegyik végén házifeladat volt, email-ben el kellett küldeni, 3 napon belül visszajött kijavítva magyarázatokkal. De az önálló tanulás során is rengeteg gyakorlat van az online felületen. Van szavakat kikérdező rész, és olyan is ahol kifejezéseke kell fordítani. Elsőre 73 %-os vizsgaeredményt értem el. A nyelvtani teszten az 50-ból 3 hibám volt csak. (ehhez képest az angol nyelvvizsgámat mindig azzal szűrom el, a 15 pontból nem bírok háromnál többet összevakarni)) Vágj bele az online nyelvtanfolyamba,ha minden nap rászánsz 2 órát nem bánod meg, menni fog.
Sajnos nagyon sokan vállalnak tanítványokat, akik még maguk sem rendelkeznek biztos nyelvtudással. Munkatársnőm is egy ilyen magántanárhoz járt, a többszörösét fizette ki annak amit én és még most sincs nyelvvizsgája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!