Elítélitek (lenézitek) az olyan cigányt is aki, dolgozik és békében szépen él a családjával?
Lenézik csak mert cigány!?
Szeretném ha őszintén válaszolnátok , az olyan cigány embert is lenézitek ,aki ápolt ,tiszta lakásban él, dolgozik,békében él a családjával,gyerekét taníttatja ?
(hihetetlen ,de van ilyen ember is)
Nem, egyáltalán nem nézem le. Őszintén!
Azokat pedig kifejezetten szeretem, akik békében élnek.
Nem, találkoztam ilyennel kórházban szobatársként, nyelviskolában, stb. Soha senkitől a környezetemben, más szobatársaktól vagy akikkel együtt jártam a nyelvtanfolyamra nem hallottam rájuk egy rossz szót sem.
És nem hihetetlen egyáltalán, hogy vannak közöttük normálisak.
Amikor hátrány ér egy cigányt, annak 99%-ban nem a származása az oka, hanem az, hogy nem megfelelő a végzettsége , olyan a fellépése amiből linknek hat, vagy a megjelenése nem elfogadható, és ezek miatt akkor sem vennék fel, ha hófehér lenne a bőre.
1% lehet ami tényleg diszkrimináció, ebben az esetben viszont az ok a többi cigány nem megfelelő viselkedése, ami miatt a normálisakat megbélyegzik. Ez a valódi elutasítás viszont nem hiszem hogy nagyobb számú, mint amilyen diszkrimináció ér munkakeresésnél egy 40 felettit vagy egy kisgyerekes anyukát, akiket szinte leprásként kezelnek még akkor is, ha magyar.
A sógornőm is cigány. Egyetemet végzett, sérült gyerekekkel foglalkozik. Becsületes, tiszta nő.. Senki nem nézi le sem őt sem a családját mert az apja és anyja is cigány de mindketten egész életükben becsületesen dolgoztak. Az ilyenekkel nincs semmi baj.
Csak megjegyzem. Hogy én lenézem azokat a nem cigányokat is akik szintén lopnak, csalnak, nem dolgoznak (nem azért mert keresnek de nem kapnak melót, hanem mert eszük ágában sincs dolgozni) az olyanokat akik ugyanolyanok mint a sok kötekedős, tolvaj, senkiházi cigánybanda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!