Turizmus-vendéglátásra ha van középfokú sima C típusú nyelvvizsgám és még csinálok egy angol felsőfokú C-t, akkor kell még egy középfokú szakmai? :S
Figyelt kérdés
mert azt olvastam, hogy: "Az alapdiploma megszerzésének feltétele: államilag elismert vagy azzal egyenértékű, legalább kettő középfokú „C” típusú szakmai nyelvvizsga, amelyek közül az egyiket „C” típusú felsőfokú általános nyelvvizsga kiválthatja."
tehát nekem mivel nincs szakmaim, csak egy általános közepem, akkor miután megcsinálom az általános felsőfokút, kéne még egy közép szakmait is csinálnom?:S
jól gondolom,ugye?:S remélem nem... semmi értelme nem volt így megcsinálnom a nyelvvizsgámat:S
2009. szept. 8. 18:38
11/14 anonim válasza:
:) örülök, hogy segíthettem :) ha akarod átküldöm szívesen az elfogadott nyelvvizsgák listáját, meg amit találok ezzel kapcsolatban.. :)
Egyébként én levelezőn csinálom a Kodolányit, és nagyon szeretem :)
D
12/14 A kérdező kommentje:
hát ha majd esetleg unatkozol elküldheted:D és ezt is köszönöm:$
2009. szept. 15. 22:01
13/14 anonim válasza:
Add meg az e-mail címed és elküldöm a listát. :)
14/14 A kérdező kommentje:
ha a kérdés aljánál rányomsz, hogy "privát e-mail a kérdés kiirójának" akkor az a mail címemre megy:)
2009. szept. 16. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!