Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Au pair infók! Jovore fogok...

Au pair infók! Jovore fogok érettségizni, de szeretnék kihagyni 1 évet és kimenni USA-ba au pairnek. Hogyan kezdjek hozzá ha egyedul akarom nem cégen keresztul intézni?

Figyelt kérdés
Egy csomó oldalra fel vagyok regisztrálva és már írtak családok is a fizetésen meglepodtem mert mindenhol azt olvasom hogy kb heti 100 dollárt adnak. De nekem sokkal tobber igértek. Viszont azt se lehet mondani hogy csalók mert kb.3O család is már írt és ezt mindegyikre nem mondhatom. Hogyan tudok nem cégen keresztul kijutni? Szukséges hogy legyen jogsim ha a családnak ez nem feltétel? Szeretném felvenni a kapcsolatot olyanokkal akik már voltak vagy most készulnek.
2009. szept. 6. 16:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
szija kuldtem neked privát uzenetet:)
2010. júl. 23. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:
melyik államba mész? majd vezess blogot ;) és linkeld be nekünk :D
2010. júl. 23. 11:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát még nem tudom de dél-kaliforniába szeretnék.majd kiderul hol kapok családot..majd igyekszem blogot is vezetni:)
2010. júl. 23. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
szia nekem is irj már légyszi egy privit h meylik ügynökséggel mész ki miylenek voltak menyit kellet fizetned miekt kellet leadnod stb. előre is köszi
2010. júl. 24. 23:51
 15/15 A kérdező kommentje:
hello...hát én szlovákiábol megyek a coolagentol.Te is szlovakiai vagy?:)
2010. júl. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!