Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ha az asszony megszóllítás...

Ha az asszony megszóllítás azt jelent férjnél van, akkor kissszony kicsit van férjnél?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 00:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Így van, ezért nem érdemes férjhez menni hogy életem végéig dughassak mindig mással.
2013. jan. 31. 01:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy nincs férjnél (miss):

Noun

kisasszony (plural kisasszonyok)

miss, young lady

[link]

"Így van, ezért nem érdemes férjhez menni hogy életem végéig dughassak mindig mással."

Egészségedre! Fő az őszinteség XD

2013. jan. 31. 04:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Tudod, kedves kérdsző, az mindennek az oka, hogy a magyar az anyanyelvünk. Ha apanyelv lenne, biztos sokkal logikusabb lenne...
2013. jan. 31. 08:51
 14/21 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Így van, ezért nem érdemes férjhez menni hogy életem végéig dughassak mindig mással."

Az ilyet nem kisasszonynak hívja a magyar nyelv. Van annak is megfelelője.

2013. jan. 31. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Így van, sőt nemcsak egy, hanem több megfelelője van. Gazdag a magyar nyelv. És neked a dugás nyilván körülbelül annyi, mint a almahámozás. Rám ne számíts.
2013. jan. 31. 12:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak, egész a végéig nem fogsz mással dugni.

13-assal egyetértek. Apanyelv kellene. :D

2013. jan. 31. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:
vagyis nem fogsz mindig mással dugni.
2013. jan. 31. 13:57
 18/21 anonim ***** válasza:
"Ezt a kérdés már látta moderátor, így itt nem jelentheted! Persze tévedhetünk is, vagy esetleg nem vettünk észre valamit."
2013. jan. 31. 16:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, ez teljesen jogos kérdés. Olyan mintha a nőnem csak akkor érne valamit ha férjnél van nekem olyan hangzata van am ennek a megszólításszokásnak annóból.
2013. jan. 31. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Szóval szerintem tökre fontos felülvizsgálnunk hogy mit miért csinálunk, és nekem ez így ebbe benne van.
2013. jan. 31. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!