Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Az angol animációs filmek...

Az angol animációs filmek könnyebb nyelvezetűek?

Figyelt kérdés

Nemrég óta angolt tanulok, és ne ártana fejleszteni a tudásomat. De egyelőre elég rosszul megy, arra gondoltam ilyen meséket nézek, mint például a jégkorszak, vagy újabbakat

Ezek viszonylag egyszerű nyelvezetűek nem? Könnyebben emészthető mint a legtöbb film nemde? Én laikusként így gondolnám, tudom nézzek bele és majd kiderül, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Végül is ezek leginkább gyerekeknek készülnek, még ha mi felnőttek szeretjük is :) Szóval ebből talán többet érthetek, mint a filmek többségéből nem?

2013. jan. 28. 22:08
 1/4 A kérdező kommentje:

senki nincs itt?

Nemsoká berakok egy animációs filmet és kiderül, remélem nem értelmetlen időpazarlás, és akár még hasznosabb is, mivel talán több ragad rám

2013. jan. 28. 22:20
 2/4 W. Tamás válasza:
Szerintem is könnyebb nyelvezetűek, mint a filmek.(Hogy a gyerekek is értsék.)Legjobb, ha tudsz hozzájuk angol feliratozást is szerezni, mert az is segít a nyelvtanulásban. :)
2013. jan. 28. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak egész kicsit könnyebbek nyelvezetileg. Lényegében olyan kevéssel, hogy egyenlőnek lehet venni az animációs és nem animációs filmeket.

Érthetőségre is egy a kettő. Az animációs filmeknél gyerekesen beszélnek, filmeknél meg sajnos nagyon suttognak és hadarnak, ezért kb. egyforma nehéz lehet megérteni mindkettőt hallás után.

Szóval csak azért nem érdemes nézni animációs filmet, hogy azt mennyivel könnyebben lehet érteni.

2013. jan. 29. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Azokra koncentrálj ami óvodásoknak készült. Thomas a gőzmozdony, Muppet show, és hasonlókra, ami lassú, "dedós".

A jégkorszak és társai már sokkal nehezebbek, felirat mindenképpen javallott hozzájuk.

2013. jan. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!