Hol tudom használni az olasz tudásom? Sehol nincs rá lehetőségem!
Figyelt kérdés
Pár hónapja tanulok olaszul, nagyon nagy szókinccsel bírok már, de nem tudom hol használni a nyelvet. Angolul úgy sikerült megtanulnom, hogy használtam a "bemagolt" szókincsemet internetes fórumokon. Nem tudom hol használni az olaszt, pont ezért gondolkozok azon, hogy elkezdem a franciát hasonló módon, mert az internet tömve van francia fórumokkal és közösségi oldalakkal olasz oldalakhoz viszonyítva.2013. jan. 12. 16:13
1/5 anonim válasza:
Feltételezem Olaszországon is van internet, tehát vannak olasz fórumok is...
2/5 anonim válasza:
Teljesen biztos, hogy vannak olasz fórumok is.
Meg ott a livemocha.com, egyik barátnőm is ott tanul olaszul, és csomó levelezőtársa van már.
3/5 anonim válasza:
opera, focimeccs, festészet, filmek
4/5 anonim válasza:
Filmek, tévé, könyvek, internetes szövegek, cikkek, viccek olvasása, gyakorlásképpen akár olaszul hangosan felolvasni is. Mindez passzív (befogadói) oldalról. Aktív oldalról levelezés, fórumozás, chatelés, Skype-olás olasz anyanyelvi beszélőkkel.
5/5 anonim válasza:
Hát ha máshol nem is, neten mindenképp
pedig vannak jó fórumok, meg klassz olasztanulós oldalak pl
it.answers.yahoo.com
wordreference.com-on, livemocha-n, interpals.net-en is tudsz gyakorolni
olaszok facebook-on is elég aktívak, (egyszer írták is, hogy ők töltenek legtöbb időt facebook-on);
nagyon klassz facebook-oldalak vannak mindenféle
-tv, híroldalak
rai, focus, panorama, repubblica, studenti,
-újságok, magazinok, könyvek
avaxhome.ws, uz-translations
-jó zene, filmek (Youtube)
- érdekességek Wikipedia-ról
ecc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!