Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez így értelmes? A lényeg le...

Ez így értelmes? A lényeg le vehető róla? Még valamivel ki lehetne bővíteni?

Figyelt kérdés
Dear ......! I hope read it this message. I did not want to let you know but I was jealous your girlfriend. I'm sorry. I know she's better. And she needs for you. But it's okay I understand. It would be best if we forget each other. Thank you for tried to comfort I was sad when. It was great talking to you every day. But this is over. I trusted you and therefore turned on the Webcam.I hoped that..... all the same. I do not want to talk to you ever again :S just amused with me.Thank you for that you have read. Bye!
2012. dec. 29. 09:35
 1/2 anonim válasza:
Szerintem értelmes.
2012. dec. 29. 09:46
 2/2 anonim ***** válasza:

A lényeget le lehet venni belőle, de értelmesnek nem mondanám. Tulajdonképpen a kulcsszavakból kell kitalálni az üzenetet, mert a nyelvtan nem igazán érvényesül benne.

"just amused with me" - Ezt mondjuk én sehogy se tudom értelmezni.

2012. dec. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!