Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Németre le kéne fordítani...

Victory1995 kérdése:

Németre le kéne fordítani segít valaki?

Figyelt kérdés
Én nagyon várom a Karácsonyt. És ön? Nagyon szép a Karácsonyfa. Én segítek díszíteni. Sütit csinálunk. A Tv-ben jó filmek mennek. De a Szilvesztert várom a legjobban.

2012. dec. 19. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ich warte auf das Weihnachten schon sehr. Und Sie? Das ist ein sehr schöner Weihnachtbaum. Ich helfe dir, zu schmücken. Wir machen Kuchen (vagy) wir backen Kuchen. In dem Fernseher läufen gute Filme. Aber ich warte auf das Silvester am meisten.
2012. dec. 19. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
läufen helyett laufen. Bocsesz. :)
2012. dec. 19. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ich warte schon sehr auf Weihnachten (még jobb: Ich freue mich schon sehr auf Weihnachten). Und Sie? Der Weihnachtsbaum ist sehr schön. Ich helfe/Ich mache mit beim Dekorieren. Wir backen einen Kuchen. Im Fernsehen laufen gute Filme. Aber am meisten freue ich mich auf Silvesterabend.
2012. dec. 19. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
most hogy nézem, tényleg inkább a második válaszolóét hidd el. Én az egyik magyar mondatot ráadásul rosszul olvastam el. :)
2012. dec. 19. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ich been una, de tomi elen 'ä mer. Lenetes? Ene mes äs éa melm. A TV'đ mene iuzu eäsä.
2012. dec. 20. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon várom a Karácsonyt - Ich erwarte Weihnachten sehr

És ön? - Und sie?

Nagyon szép a Karácsonyfa - Der Christbaum ist sehr schön.

Én segítek díszíteni - Ich helfe ihn zu schmücken.

Sütit csinálunk. - Wir backen Plätzchen

A Tv-ben jó filmek mennek. - Im Fernsehen werden gute Filme gebracht

De a Szilvesztert várom a legjobban.- Am meisten aber erwarte ich Sylvester

2013. jan. 29. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!