Ezt hogy mondják angolul?
Figyelt kérdés
"Ne haragudj, amiért így ismeretlenül írok, a segítségedet szeretném kérni. Én is most fogok egy növényes akváriumot készíteni, és ez az akváriumod hihetetlenül magával ragadott. Nagyon hasonlít ahhoz, amit én is elterveztem, és ha nem titok, akkor elmondod, hogy a folyómedret hogy alakítottad ki? Valami elképesztően szép, nagyon tetszik, és annyira élethűnek tűnik a képen. Előre is köszi a segítséget, és további sikereket!"2012. dec. 5. 18:32
1/1 anonim válasza:
I'm sorry for being unfamiliar, but I want to ask you for some help. I will do a planted aquarium similar to yours. Your aquarium is definitely fascinated me. I am curious to how could you make the riverbed (If it is not a secret). It is incredibly beautifull, I love it very much and it is very realistic in the picture. Thank you in advance for your help and good luck for your aquarium maintenance.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!