Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Nagyon obszcén az a terület...

Nagyon obszcén az a terület elnevezés hogy "Kurv@rét"?

Figyelt kérdés
Szóval van egy terület, amit mindig csak Kurv@rétként emlegetünk (ennek története elég hosszú, de csak nagyon közvetve kapcsolódik a prostituáltakhoz, egyáltalán nem azért ez a neve), és szeretnénk tenni ki egy táblát, de kicsit aggályaim vannak, mert így ez az elnevezés elég szalonképtelennek tűnik nekem, hát még másoknak, akik még nem is értik. Közben rátaláltam, hogy egy másik helyen szintén volt egy ilyen nevű terület, még nekem is kicsit meglepő volt. Szerintetek használhatjuk ezt a nevet, vagy inkább találjunk egy kevésbé vulgárisabb elvezést?
2012. nov. 15. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mit akartok elnevezni?
2012. nov. 15. 18:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Egy rétet, vagy minek mondjam.
2012. nov. 15. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:

minek?

ha nem az a hivatalos neve, akkor minek borzolni a kedélyeket? rajtatok kívül, akik így hívjátok, senki másnak nem vicces

2012. nov. 15. 18:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem azért írnánk ki, hogy más is nevethessen rajta, meg mert másnak is vicces legyen. Pont ezért akarjuk tudni, hogy kívülállóknak hogy hangzik, mert nem akarunk olyan nevet adni a területnek, amin mindenki csak nevet egyet, hogy mi ez a hülyeség, hanem amit komolyan lehet venni.
2012. nov. 15. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
de saját tulajdon? nem mindegy hogy haverok gyülekezőhelye, vagy egy buszmegálló, el nem tudom képzelni mi az, így névtippem sincs.
2012. nov. 15. 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:

ufo leszálló pálya

tessék. egy név.

2012. nov. 15. 18:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Egy út melletti füves rész, egy két bokorral, másik oldalán egy kanális, azon túl házak.
2012. nov. 15. 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:
A Leányrét jóval szalonképesebb.
2012. nov. 15. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Találjatok más nevet, ha nem akartok kedves megjegyzéseket hallgatni vagy új táblát csináltatni hetente.
2012. nov. 15. 19:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Kurvia-mező az már jobb nem?
2012. nov. 15. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!