Valaki segítene ezt a szöveget szlovákra fordítani?
Érdeklődni szeretnék,ha erről az oldalról rendelnék CD-t mennyi euróba kerülne a szállítás Dunaszerdahelyre? (Dunajská Streda)
(vagy mennyi euró volna aszállítási költség Dunaszerdahelyre?)
*Az eurót mindenképp szeretném bele tenni,mivel cseh oldalról van szó. *
Csehországban cseh koronával fizetnek - koruna česká = Kč, vagy nemzetköziül CZK.
Ha csehországból Dunaszerdahelyre szálítanak akkor MO-ra is, az is külföld.
Az Euró = € = ctrl+alt+E
Köszönöm.
utolsó igen tudom,hogy mivel fizetnek ott. :)
Tudom,hogy Csehszlovákia már nincs.Szlovákiában élő magyar vagyok viszont még alapiskolába járok ezért nem nagyon megy a szlovák nyelv és egy ilyen fontos oldalra gondoltam illő lenne hiba nélkül e-mailt küldeni.Mielőtt megkérdeznéd,hogy miért nem kértem szüleimtől segítséget a szlovákban elmondom,hogy azért nem kértem mivel meglepetésnek szánnám nekik azt a dolgot amit rendelnék így egy ideig titokban marad csak a szállítási költséggel nem vagyok tisztában.
Azért szerettem volna mindenképp az eurót bele tenni,mivel Kč-ban írtak volna vissza és nincs kedvem átváltani,hogy ez mennyi euró így kerek perec tudom az összeget.(remélem)
A cseh és a szlovák nagyon hasonló nyelv ha eddig nem tudtad volna és már volt rá példa,hogy írtam szlovákul egy cseh oldalra és vissza írtak ,mert jé értették.erről ennyit és nem pontozlak le már csak azért se meg emígy se pontoztalak le volna most! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!