Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Spanyol szavak, hogyan?...

Spanyol szavak, hogyan? Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem igazán értem ezt, de sorrendbe kéne állítani..

- Retirar la paella dejerla reposar unos diez minutos con papel de periódico por encima

Hacer un buen caldo con marisco: gambas,mejillones, calamare, almejas, cigalas y pescado.

Hacer un buen fuego con madera y distribuirlo bien por la parte de abajo de la paella.

Echar el arroz en el caldo. Tener cuidado con la cantidad de agua y el tiempo de coccion.

Probar el arroz. Cuidado no tiene que quedar nada de caldo.

Bajar el fuego quitando madera porque si el fuego es muxx fuerte va a consumirse muy rápidamente el caldo.

2012. okt. 7. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez a paella nevű étel receptje. Sajnos nem tudom, hogy kell készíteni, de gondolom legelőször meggyújtja a tüzet. Szerintem a rizst előbb megfőzi és utána jönnek bele a tenger gyümölcsei. Közben pedig csökkenteni kell a hőt, hogy ne menjen el az összes víz.
2012. okt. 9. 18:54
 2/3 anonim válasza:

6. Retirar la paella dejerla reposar unos diez minutos con papel de periódico por encima

2. Hacer un buen caldo con marisco: gambas,mejillones, calamare, almejas, cigalas y pescado.

1. Hacer un buen fuego con madera y distribuirlo bien por la parte de abajo de la paella.

4. Echar el arroz en el caldo. Tener cuidado con la cantidad de agua y el tiempo de coccion.

5. Probar el arroz. Cuidado no tiene que quedar nada de caldo.

3. Bajar el fuego quitando madera porque si el fuego es muxx fuerte va a consumirse muy rápidamente el caldo.

2012. okt. 12. 11:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. okt. 13. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!