Hogy kell ezt megoldani? (többi lent)
Figyelt kérdés
Írni kell 10 db olyan mondatot hogy pl: Das ist ein Möbel, auf dem ich sitzen kann. Az osztálytársaimnak meg ki kell majd találnia, hogy mi a megoldás. Nem muszáj bútornak lennie, akármi lehet. Segítsetek légyszi2012. szept. 19. 11:03
1/2 anonim válasza:
Oh, ha én annak idején írhattam volna a gyakorikérdésekre, vagy ha lett volna internetem, vagy ha lett volna számítógépem. Hajj-jajj! Használd az eszed és a fantáziád, és menni fog!
2/2 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy most jöttem át ebbe az osztályba, viszont itt már tele volt az angolos csoport. előtte angolt tanultam. Szóval több mint 2 évvel le vagyok maradva a többiektől. Van külön tanárom, de amikor ő nem jön, akkor is meg kell valahogy oldanom.
2012. szept. 19. 14:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!