Mit jelent a SWAG?
2012. júl. 16. 14:03
2/10 anonim válasza:
Vagy a gyk kereső:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
3/10 A kérdező kommentje:
engem az a post érdekel amit kitettem kérdésem alá a 9gagas oké értem én ,hogy férfiakra használják vonzerő meg ilyesmi.. ,de a postban [link] <--- mit jelent így..
2012. júl. 16. 14:15
4/10 anonim válasza:
"férfiakra használják vonzerő meg ilyesmi"
Hát nem igazán. Elolvastad a másik gyk linket?
5/10 perfectlie válasza:
Oké.Szóval a SWAG azt jelenti,hogy stílus,rajság,menőség tudod.Ebben a posztban pedig azért van,mert sok "that post gave me cancer" volt mostanában 9gagen,pl. kinek kellenek jó jegyek ha van stílusod,és ez erre egy válasz.
Értsd:Ki akar raj lenni,ha van esze?
(A szavak nem ezt jelentik,de ha le akarod fordítani úgy,hogy értelme is legyen akkor ez lesz az.)
Remélem segítettem:)
6/10 A kérdező kommentje:
persze elolvastam , de több helyről szedtem amit tudok a swagről és pont ezért nem értem a postot 9gagen kinek van szüksége sármra / megjelenésre ha van agyunk? ennek mi az értelme?
2012. júl. 16. 14:32
7/10 A kérdező kommentje:
úú köszönöm szépen , végre értem :D nagyon sokat segítettél :D ehhez kellett tudni az előzményt is.. még egyszer köszönöm szépen
2012. júl. 16. 14:39
8/10 anonim válasza:
amúgy a sexy with a little bit ganxsta rövidítése :D
10/10 anonim válasza:
swag szó jelentése. secretly we are gay
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!