Hol találok nyelvtanuláshoz nyelvkönyvet? Milyen boltban?
Figyelt kérdés
Japán-magyar kéne, de nem szótár, hanem amiben leírják hogy hogyan is kell írni, meg miiiindent amit tudni kell.
És ugyaezt keresem még franciában,
Milyen könyváruházban, vagy a neten hol találok ilyeneket?
2012. júl. 10. 01:51
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg Alexandrában. Ha ott nincs, akkor nem tudom hol laksz, így boltnevet nem tudok írni, de nézd meg a különböző idegennyelvű könyvesboltokban. Ott tuti találsz ilyeneket. :-)
3/9 anonim válasza:
ahol leírnak mindent, amit tudni kell? :D >>>> tény, hogy a jó könyv is szükséges, de azért szerintem egy jó tanár sem árt mellé >>> többszörösére növekedhet a tanulás hatékonysága :)
4/9 anonim válasza:
hogy megismerkedj a japán nyelvel arra tökéletes a japán kapd elő.
ugyan ebből a sorozatból van francia is, csak annyi a különbség hogy franciából írtak hozzá egy haladó könyvet aminek a neve: franciául könnyűszerrel
5/9 anonim válasza:
azt kifelejtettem hogy ezeket mind lehet kapni az Alexandrában.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, Szolnokon lakom, ott van Alexandra :)
2012. júl. 12. 17:35
7/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem a honlapján, de ott nem találok Japánt,
Csak:
Cseh, Görög, Szlovák, Portugál, Horvát, Olasz, Német, Spanyol.
Ezek közül a legtöbb mind utolsó példány.
2012. júl. 12. 17:37
8/9 anonim válasza:
ISMÉTLEM Dekiru. Japán nyelvkönyv és az Alexandrában is lehet kapni.
9/9 anonim válasza:
Új könyvek oldalon dekiru 1 2 itt a legolcsóbb.
De nagyon Japán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!