What is the difference between a package tour and independence travel?
A fenti kérdés egy angol tételből való. Sajnos még magyarul se tudom miről lehet szó. Magyarul de esetleg angolul is megfelelne ha 2-3 mondatban letudnátok irni.
Köszönöm
Mi a különbség a hátizsákos nyaralás és a szervezett nyaralás között?
Szóval az utazási irodás, vagy egyénileg megszervezett, és aközött, hogy valaki felkapja a hátizsákos és elindul világot látni, stoppolással.
Honnan van ez a independence travel? Szinte 100%, hogy rossz. Soha nem hallottam róla és ha google-be beírom, akkor a találatok nagy része Independence városához kapcsolatos turizmusról szólnak.
Package travel - amikor egyben megveszel minden egy utazási irodánál
Independence travel meg nyilván az idenependENT travel(ling)-re gondoltak (amúgy self-organised-t sokkal szerencsésebb szóhasználat).
Mondatokat nem írok, de én ezekre térnék ki, ha kikapám:
Self-organised:
-more freedom
-versatile
-easier to change on a whim
-organisation may prove to be a good time - for certain people it might be part of the holiday itself (getting together and deciding on things)
Package:
-easier
-reassuring to rely on the experience of the organiser
-has someone to ask for help if things go wrong
-does not take away a lot of time
Szerintem félreértitek!
Package tour: utazászervező által összeállított út ( [link] amiben minden benne foglaltatik. ("utazási csomag")
Independence tour: ezt így még nem hallottam, de szerintem ez az, amit te magad szervezel meg egyedül. Ez a budget travel, tehát az olcsó megoldás. ("egyéni utazás" - szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!