Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudok package...

Miért nem tudok package fájlokat telepíteni?

Figyelt kérdés
Sims 3-hoz szeretnék package file-okat hozzáadni... Letöltöttem a TS3 install helper monkey-t, és amikor a fájlra kattintok ezt írja ki: [link] pedig mindent úgy csináltam, ahogy a leírás mondta. ( [link] próbáltam 7zippel, de azzal sem ment... szóval, aki tudna segíteni az írjon.
2012. máj. 28. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért nem megy mert mindkét megoldás amivel próbálkoztál már nem aktuális, nem működik.

Ezt csináld meg és menni fog:

Figyelj, hogy mindent a __DOKUMENTUMOK__ mappába kell helyezni.

Mods mappa létrehozása

Az 1.12-es frissítés óta a package fájlokat az alábbi mappába kell másolni. Ha nincs, hozd létre az alábbi módon:

• Mods framework letöltése

• Másold a fájlt a "Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/" mappába, majd csomagold ki.

• Ha ezzel megvagy, a következőknek kell ott lennie:

Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Mods

Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Overrides

Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Packages

Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Packages/NoBuildSparkles.package

Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Packages/nointro.package

Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Resource.cfg

• Indítsd el a játékot.

• Ha intro animáció helyett fekete képernyő fogad, akkor minden működik, a játék kezeli a package fájlokat.

(Ha nem tetszik, nyugodtan törölheted a nointro és a NoBuildSparkles package fájlokat, azokra csak a teszt miatt volt szükség)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. máj. 28. 21:09
 2/3 anonim válasza:

C:\Program Files\Mad Scientist Productions\TS3 Install Helper Monkey\ Uninstall.exe

Nekemis ezvolt a problémám.Itt a megoldás. Remélem segítettem.:)

2013. febr. 4. 15:56
 3/3 Rena23 válasza:
Mi van akkor, ha a fekete képernyő 30 perc után sem tűnik el?
2016. márc. 7. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!