Keep calm and work out! - Mit jelent ez magyarul?
nem azt jelenti.. akkor work IT out lenne maximum.
'Maradj nyugodt és eddz!' a valós jelentése
Másik lehetőség:
"Nyugi és csináld végig!"
12:35 voltam.
"Maradj nyugodt és eddz!"
Ennek így mi az értelme? :D
"
work out
1. To accomplish by work or effort.
2. To find a solution for; solve: worked out the equations; worked out their personal differences.
3. To formulate or develop: work out a plan.
4. To discharge (an obligation or debt) with labor in place of money.
5. To prove successful, effective, or satisfactory: The new strategy may not work out.
6. To have a specified result: The ratio works out to an odd number. It worked out that everyone left on the same train.
7. To engage in strenuous exercise for physical conditioning.
8. To exhaust (a mine, for example).
"
Szegény hármast lepontozták, pedig az ó válasza is jó.ú
Igazából én is egy kicsit meglepődtem, hogy találatokat dobott erre a Google, mert a kettő együtt nem tűnik nagyon összefüggőnek.
Ne idegeskedj és edzz sokat.(?) mint életmódtanácsadás?
Keep calm and work out (something).
Nyugodj meg és találj ki (valamit).
-> ehhez a jelentéshez viszont kéne a tárgy.
12.48-as vagyok, látom jól lepontoztak, gratulálok mindenki angol tudásához tényleg...
te nagyon okos 4. válaszoló elmondom neked hogy az angol nyelv nem úgy működik, hogy ha nem érted akkor betippelsz valamit. Igenis azt jelenti, hogy maradj nyugodt és eddz, de látom ezt nem bírod felfogni, ezért elmagyarázom neked, hogy ebből a második világháborús poszterből és szlogenből [link]
inspirálódva a 'keep calm'-hoz mindent hozzátesznek, mintegy probléma megoldási ötletként, (maradj nyugodt és ... ha esetleg a keep calm-ot sem értenéd) pl. 'keep calm and eat cupcakes, keep calm and carry bags stb [link]
A keep calm and work out is itt van, de ha jól látom nem problémát oldanak meg a képeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!