Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ugye, hogy az osztálytásaim...

Ugye, hogy az osztálytásaim idióták?

Figyelt kérdés

Ma ország várost játszottunk, P betűvel kellett szavakat írni. P betűnél a tárgyhoz beírtam, hogy pite.... Körülbelül tíz ember leordított, hogy az nem egy tárgy, az egy étel!!! ÉS AZ NEM TÁRGY? - kérdem én... Ha azt írtam volna, hogy gondolat, vagy akármi, az tényleg nem lenne jó.

De én igazán nem tudtam róla, hogy 3 féle főnév létezik, köznév, tulajdonnév, meg étel...

2012. jún. 15. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy neked van igazad. Most azt várod, hogy mi is idiótázzuk le az osztálytársaidat?
2012. jún. 15. 16:17
 2/8 anonim válasza:
És ezt most fontos volt megosztani??xD
2012. jún. 15. 16:19
 3/8 A kérdező kommentje:
FONTOS :D
2012. jún. 15. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Tárgy xD

De ha van olyan, hogy étel, akkor inkább oda kell írni.

2012. jún. 15. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
idióták az osztálytársaid :)
2012. jún. 15. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, idióták. Most akkor kérem a felpontozást!:)
2012. jún. 15. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
És ez miért ebben a kategóriában van?
2012. jún. 16. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem egyszer mi is játszottunk ilyet, nálam az ország az volt, hogy Csád. Nem kaptam rá pontot akkor, mert a barátaim szerint ilyen ország nem létezik. Hazajöttünk a nyaralásból, egyből megnéztük és láss csodát: van ilyen ország :D Az emberek idióták és kész.
2012. jún. 16. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!