Szerintem igénytelenség (kivéve, ha valaki most tanulja a magyar nyelvet külföldiként).
2009. jún. 23. 23:23
2/12 anonim válasza:
ez leginkább a 12-15 éves lányokra jellemző, de én is ki vagyok tőle bukva. bénák tőle a szavak + idegesítő is.
2009. jún. 23. 23:33
3/12 anonim válasza:
Rohadtul idegesít az ilyesmi... Egyetértünk.
2009. jún. 23. 23:41
4/12 anonim válasza:
Szerintem is béna, meg az y a hosszú í helyett és nem félreütésből, hanem következetesen mindig.
Akkor tudok rá legyinteni, amikor a w-t smsben használják így, mivel ahhoz elég egyszer megnyomni a gombot, míg a szimplához 3szor kell. (Micsoda plusz meló!! :o) ) De itt a billentyűzeten... áhh :)
2009. jún. 23. 23:52
5/12 anonim válasza:
Szerintem azt hiszik menő -.-' Engem is nagyon idegesít amúgy :D Meg még a rövidítésektől vagyok ki. Mint például: am, vmi, mmint stb...
2009. jún. 23. 23:53
6/12 anonim válasza:
Én ezt évekkel ezelőtt egy ismerősömtől láttam először, akinek valamilyen okok miatt nem működött a v a billentyűzetén, így w-vel helyettesítette nagyon sokáig, aztán rajtaragadt. De hogy ezen kívül mi oka lehet valakinek rá, el nem bírom képzelni.
2009. jún. 23. 23:55
7/12 anonim válasza:
Mert azt hiszik laza és egyedi. Én ehhez ilyen segg-szájat képzelek el, amivel csücsöríti, hogy wárjál Bélus, hozom a hajwasalót!
De van aki meg így ír: JaJ dE jÓ kAtIkÁm, HoGy ÁtJöTtEtEk A pArTy ElŐtT!
Degeneráltak.
2009. jún. 23. 23:58
8/12 anonim válasza:
Még rosszabb, mint aki helytelenül ír, mert az ilyen szándékosan rongálja az anyanyelvét.
2009. jún. 24. 05:28
9/12 anonim válasza:
Engem Virágnak hívnak,de a becenevem Viri,és nagyon tudom utálni,mikor valaki képes így leírni a nevemet,hogy Wyry:S
De szokott ilyen lenni,hogy Vicky,meg Ewcsy,tényleg nagyon idegesítőek ezek a "cuki" nevek...A rövidítéseket,hogy h,vok,am,ezeket meg csak smsbe használom,mert ott spórolni kell:D
12/L
2009. jún. 24. 08:28
10/12 anonim válasza:
Nekem van egy Franciska nevű ismerősöm és a beceneve Francicica :DDD És így írja: Franycycahh
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!