Melyik nyelv tetszik jobban?
Figyelt kérdés
1. Hungría, oficialmente la República de Hungría es un país soberano miembro de la Unión Europea.
2. Ungheria, ufficialmente la Repubblica dell'Ungheria è un paese sovrano membro dell'Unione Europea.
Az 1.-es vagy a 2.-es?
2012. febr. 26. 17:09
2/9 anonim válasza:
Mindkettő! Spanyolul beszélek is, így azt jobban szeretem.(Amúgy hangzással jobban lehetne választani).
Miért?
4/9 anonim válasza:
Egyértelműen a spanyol, a franciának szép a hnagzása, meg minden, de a nyelvtana... brrr...
5/9 anonim válasza:
Egyik sem, de az 1-es kevésbé nemtetszik.
6/9 anonim válasza:
Nekem a 3. tetszik jobban, ami portugál. Amúgy a kettő közül a spanyol.
7/9 anonim válasza:
A spanyol, azt beszélem is :)
"a franciának szép a hnagzása, meg minden..." Amúgy az nem francia, csak szólok...
8/9 anonim válasza:
Hanem olasz. Annak is megvannak a szépségei :D Én valamelyest tudok mindkettőn, és a spanyolt jobban szeretem.
9/9 anonim válasza:
Hungria, oficialmente a Republica da Hungria, é um pais membro soberano da o Uniao Europeia.
Portugál, a spanyollal holtversenyben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!