Mi az a "döbil"? Igaz sejtésem van, de csak hasonló szóra?
Figyelt kérdés
A családi kapcsolatokban volt egy kérdező, aki a kommentjében többször is írta, hogy döbil.2009. jún. 6. 16:20
1/10 anonim válasza:
Huha, jo kis vitàt vàltott ki a kérdésével :)
A dobil debil akar szerintem lenni, csak valoszinuleg diszlexiàs a lelkem...
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy "szögedi" és azért írta így. Nekem is az a tippem, hogy debil akar lenni. Vannak olyanok, akik így írnak szavakat, így lesz az elégből ölég, a debilből meg döbil szerintem...
3/10 anonim válasza:
:D:D:D:D
Jajj már ekkora port csak nem kavart. :D
4/10 A kérdező kommentje:
Jól van naaaa!!! Csak gondoltam kicsit "kihordom" az illetőt:) :P:P
2009. jún. 6. 16:45
5/10 anonim válasza:
Hát nincs azzal se semmi gond persze :D:D
7/10 anonim válasza:
Nem mindegy ám! Vigyázz ha terhes vagy, mert azon nyomban a földet veri majd a melled, és a férjed is úgy ott hagy, mint a kutya a magáét! :D:D
8/10 anonim válasza:
Nem csak otthagy, de jól meg is csal. :D És nehogy megpróbálj ezen fönnakadni!!!! :D Ez az élet rendje! :P
Különben az debil akar lenni, csak szegénykém ezzel is villogni akart, mert mekkora már, hogy azt írja, döbil :D:D:D:D:D:D
9/10 anonim válasza:
kitörölték a kérdést, kár érte, pedig olyan szórakoztató volt :(
:D
10/10 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ, nekem már a bokámig ér a mellem, és a hasam is...:D:D:D
Tényleg kár a kérdésért:( De ki volt ez a "döbil", aki így ütötte el az uncsi szombatját? :) Van még ilyen jó kérdés???? Merre?
2009. jún. 6. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!