Valaki lefordítaná ezt nekem, hogy pontosan mit is jelent?
Figyelt kérdés
This field wraps text like a word processor and uses a fixed font, so feel free to "copy & paste" into it. We suggest all text to be left-justified. Remember, we supply your contact details, so do not put them in this field. If you are keeping your resume confidential, we suggest using the term "Present Position" instead of your current company name.
Nagyon köszönöm a segítséget!
2009. jún. 5. 19:22
2/8 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson ezt a webfordítot-t használni! Nagyon...szar!!!! Néhol egyáltalán nem azt adja, amit kéne!
3/8 anonim válasza:
én a webforditas-on azzal szorakozok mindig h a leforditott szöveget visszaforditom és kvára nem azt adja vissza amit beirtam előre XXD
4/8 A kérdező kommentje:
??? nem értelek titeket.... nekem a leírt szöveg jelentése kell... ti hogy fórdítanátok le eszt a szöveget.. mit jelent ez a szöveg??? nem érdekelnek vebfordító oldalak.. ennek a szövegnek a jelentésére vagyok kíváncsi.. :-) "This field wraps text like a word processor and uses a fixed font, so feel free to "copy & paste" into it. We suggest all text to be left-justified. Remember, we supply your contact details, so do not put them in this field. If you are keeping your resume confidential, we suggest using the term "Present Position" instead of your current company name."
2009. jún. 5. 22:04
5/8 anonim válasza:
Ami azt illeti, kedvesebben is kérhetnéd...
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kérlek titeket! Elnézést az esetleges bunkó hangnemért de szar napom volt. Kérlek segítsetek!!! Köszönöm!!! :-)
2009. jún. 5. 23:48
7/8 anonim válasza:
Ez a mező szöveget csomagol be mint egy szövegszerkesztő és annyira használ egy rögzített betűtípust ingyen érez hogy másoljon, & ebbe való tésztamassza. Azt javasoljuk minden szövegnek, hogy legyen jogos. Emlékszik, mi szállítsd a kapcsolati részleteidet, tehát ne tedd őket ebbe a mezőbe. Ha tartod az összefoglalódat bizalmas, azt javasoljuk, hogy az aktuális vállalati neved helyett használni kellene a Present Position kifejezést.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm... ez sokat segített! :-)
2009. jún. 8. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!