Mit jelent olaszul, rosszat?
Figyelt kérdés
Van egy olasz pasi,aki tegnap nagyon nyitottan beszélt a szexröl,éreztem,hogy akart tölem valamit.
Tegnap este irtam neki sms-t:
Ha voglia di te.
ez azt jelenti kivànlak?
Nem értem,hogy miért vàlaszolt minden sms-re,de erre semmi nem jön...
2009. jún. 4. 08:23
1/7 anonim válasza:
Hát a voglia-t olyan esetben használják, amikor a terhes nő kívánós. A ha pedig E/3 alak, a di-t nem is értem miért került oda :) Szóval így sok értelme nincs annak amit neki írtál...
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok
Inkább azt kellett volna írnod, ha ezt akartad írni, hogy "kívánlak", hogy ti voglio
(közben leesett, hogy a volere-t is E/3-ban használtad)
3/7 A kérdező kommentje:
Vagyis?
2009. jún. 4. 09:35
4/7 anonim válasza:
avere voglia di xy - kivanni valakit, tehat az, hogy kivanlak, igy hangzik: ho voglia di te (nem tudom, eliras-e, mert a "ha" az E/3. szemely, tehat azt jelenti, hogy "o kivan").
5/7 anonim válasza:
"akar téged" kb ennyit jelent a webforditas.hu szerint.
6/7 anonim válasza:
Avere voglia di: kedve van valamihez, akar valamit. Szóval akarlak téged.
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok. ha Ha voglia di te, akkor akar téged E/3-ban. Bocsi, elnéztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!