Mit jelent a tinédzser korosztály által használt mondat végi sok "q" betű?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 10:58
3/9 anonim válasza:
Szerintem az olyasmi mint az xD.. Mert msn-en van egy hangulatjel aminek sok q a jele..:D
4/9 A kérdező kommentje:
facebook-on is egy csajnak fél melle kint van képen alatta kommentek fele "qqqqqqqqqqqqqqqqqqq"
2012. febr. 3. 19:29
5/9 anonim válasza:
qrva??? ezt ők tudják mit jelent, mert csak ők értik.
6/9 anonim válasza:
kérdezd meg őket üziben h mit jelent.. ennyi:D
7/9 anonim válasza:
18 évesen úgy hiszem, nagyjából benne vagyok ebben a korosztályban, de én még az életben nem találkoztam ilyennel. Legfeljebb a nagy Facebook/MSN-arcok kódnyelvében jelenthet valamit. De ha úgy van, ahogy mondod, és egy csaj képére érkezett ilyen komment, akkor gondolom a szokásos szép vagy *.*, csinii<3, szrtlk. és társainak szinonimája. (Leírni is rossz volt mindezt...:D)
8/9 anonim válasza:
*q* nyálcsorgató szmájli.:D rövidítve qqqqqqqqqqqqqqqqq
9/9 anonim válasza:
Én se tudom mit jelent, de én csak cigányoknál látom mindig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!