Anyum miért nem akarja, hogy japánul tanuljak?
Figyelt kérdés
Anyumnak felvetettem, hogy japánul szeretnék tanulni. Azt mondta minek, teljesen felesleges. Mondtam, hogy (lehet hüyleségnek tartjátok, de nekem ez a célom) érteni szeretném a japán animéket, szeretnék tudni japánul írni, meg szimpatikusabb, mint a német, amit most tanulok. És japánt nem lehet (minden) középiskolában tanulni, ezért kéne nyelvsuliba menni, angolt középiskolába úgyis el kell kezdenem tanulni... Mért lenne felesleges, ha nekem tetszik?? :S2012. febr. 1. 18:42
11/14 anonim válasza:
Nem tom hány éves vagy, felteszem nem egyetemre jársz, akkor még bőven elég az angol/német, csak h tudd milyen is a nyelvtanulás, nyelviskoláért ne adj ki pénzt. Egyetemen viszont a japán szabadon felvehető ingyenes tárgy, csak a nyelvvizsgáért kell fizetni mint minden más tárgy esetén.
12/14 anonim válasza:
Ja, amúgy más nyelvekhez képest nehezíti h nemcsak nyelvet hanem írást is kell tanulnod, minden szónak más kanjija van, egy rémálom tud lenni.
13/14 anonim válasza:
Elég érdekes nyelv, egészen más, mint amit eddig tanultál. Mondhatod azt is, hogy téged a nyelv érdekel, vagy hogy egy fiú/egy lány kedvéért akarod felvenni, akkor talán engedi. És találd ki elég rendesen a japán barátodat, vagy tényleg szerezz be egyet!
14/14 anonim válasza:
a második hozzászólónak igazat adok, h többet érsz a japánnal mint a némettel ;) viszont amúgy kajak nem nehéz nyelv : DD kezd el magadtól tanulni;)) én is azon vagyok, engem nem engednek japánt tanulni tanárnál míg le nem nyelv vizsgáztam angolból : DDD vannak jó oldalak ahol tudsz tanulni, nem egy haladó cucc de azért erős alap;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!