Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi az ami a legjobban felhúz,...

Mi az ami a legjobban felhúz, a rossz helyesírás, vagy a becézett szó?

Figyelt kérdés
Engem az mikor a muszájt muszálynak írják, és a tejci.
2009. máj. 30. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
mindkettő az alacsony értelmi szintet mutatja meg. nem is az, hogy felhúz, de nem tudom komolyan venni, azt az embert, aki így nyilvánul meg.
2009. máj. 30. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
A helyesírási hiba csak gondatlanságból elkövetett bűncselekmény, ezzel szemben a szóbecézés előre kitervelt, szándékos, és az aljas szándék sem kizárható. Úgyhogy a becézés (csiripöri, koviubi, stb.) súlyosabb.
2009. máj. 31. 01:40
 13/17 anonim válasza:
100%

nekem egyik barátnőm írja mindig szercsi puszcsi láwcsi <--mikor először megláttam msnen, és meghallottam, azt hittem rosszul látok, belement valamibe a szemembe! Ja meg telcsi, ez olyan plázacicás :S iszonyatosan tud idegesíteni. Jajj.. mit hallottam legutóbb? Luwnyákollak. na ez meg mi :D szeretlek? Hihetetlenül borzalmas. A helyesírás meg a másik, amire allergiás vagyok.

De aki képes így beszélni|<}Í;

2009. máj. 31. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Az hogy az "egyelőre" helyett rendszeresen az "egyenlőre" szót írja mindenki.

A másik ilyen az "elmúlasztani" helyett használt "elmulasztani".

2009. jún. 29. 11:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Becézés tinilányok szájából: narisari Pali Mali.

Kitaláljátok?

Narancssárga Pall Mall.

Hát fúj!

2009. jún. 29. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Az olyan becézgetések, mint sapi, lufi, fagyi nem zavarnak. Viszont a tejci, láwollak meg az effélék nagyon is. Elgépelésért nem szoktam szólni, azért sem, ha valakinek nincs ékezet a gépén, bár igaz, ezt be lehet állítani. Tájszólást szintén nem, még akkor sem, ha tudom, hogy helytelen úgy kérdezni valamit, hogy "Nem-e jönnél el hozzám?".

A helyesírás hiánya miatti figyelmeztetések miatt közellenségnek számítok sok helyen. Egyszerűen nem bírok elsiklani mellette, főleg, ha nekem írják.

"nekem nem te mondod meg hogy irjak mer ugy irok ahogy akarok"

"tely", "mien", "falyta", "láttya"

Ezeket a dolgokat nem tudom figyelmen kívül hagyni, és egyszerűen nem értem meg, hogy mitől egyszerűbb leírni azt, hogy tely, mint azt, hogy tej. Mivel mindig azt a választ kapom, hogy "sietem". Vagyis "siettem".

2012. jún. 10. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
A cikicuki nyuszimuszi
2012. jún. 10. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!