Ez mit jelent? Angol csatornán láttam.
Figyelt kérdés
Szóval most letöltöttem egy angol sorozatot, ami a TV-ből lett felvéve. És előbb megjelent egy ilyen szöveg alatta (tudjátok, mint amikor az RTL-en is megjelenik hogy vasárnap VV5-párbaj, meg ilyenek), méghozzá: "Super new: Chelsea Lately weeknights 11/10c". Addig értem hogy "újdonság", meg hogy a Chelsea Lately egy beszélgetősműsor, és hétköznap esténként fog menni. De az a 11/10c mit jelent?2012. jan. 13. 15:48
1/1 anonim válasza:
Gratulálok. eljutottál addig hogy újdonság, meg hogy chelsea lately hétköznap esténként, de hogy megfejtsd a 11/10c-t, addig nem. ha azt írja hogy hétköznap esténként 11/10c, akkor nem is gondoltál arra hogy azt szeretné tudatni a nézővel hány órakor lesz a műsor. 11 óra ami egy másik időzónában csak 10 óra. biztos hogy angol sorozat volt, nem amerikai? inkább ott írnak ki ilyeneket. mert ott van több időzóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!