Van itt jó angolos aki segítene nekem megírni egy e-mailt?
Tudok angolul, de annyira nem, hogy rendesen meg tudjam írni... ráadásul elég fontos lenne.
Ide nem írhatom be, tehát ha valaki segítene akkor örömmel venném ha írna nekem privátot és ott megbeszélnénk.
Elmondom miről lenne szó. Van egy oldal ahová régen regisztráltam de nem tudom a jelszavam se azt, hogy milyen e-mail címmel vagyok fent semmit.
Törölni szeretném magam mert visszaélnek azzal, hogy ott fent vagyok.
Írnék az oldalnak egy levelet, mert van egy ötletem és így talán sikerülhet.
A levél meg van csak le kellene fordítani. Már elküldtem az oldal "magyar részének" de azt mondták ez így nem oké, szóval az angolra kell írnom, angolul.
Remélem valaki érti :)
Tehát annyi lenne, hogy írsz, hogy lenne kedved segíteni, én elküldöm a levelet, te visszaküldöd angolul, én elküldöm az oldalnak, majd ha válaszolnak akkor elmondom mit írtak és akkor még 2 mondatot kellene angolra fordítani és végeztünk.
Tehát összesen kb. 2 levél lesz szerintem, de nem hosszú.
Remélem lesz valaki akit időt szakít rám, köszönöm. Várom a privátokat :)
Köszönöm szépen mindkét választ, közben kaptam privátokat is szóval már meg fogom tudni oldani a dolgot.
A linket is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!