Németül értők! Mi hangzik el a videóban?
valaki le tudná nekem írni németül pontosan, hogy mi hangzik el a videóban?
http://www.youtube.com/watch?v=_Q-6H4xOUrs&feature=related
Köszönöm a szöveget!
Nem tudok németül, de az biztos, hogy az alábbi rész nem hangzik el a videóban:
Ich will Ihnen nicht versprechen, daß diese Wiederauferstehung unseres Volkes von selbst kommt. Wir wollen arbeiten, aber das Volk selbst, es muß mithelfen. Es soll nie glauben, daß ihm plötzlich Freiheit, Glück und Leben vom Himmel geschenkt wird. Alles wurzelt nur im eigenen Willen, in der eigenen Arbeit. Glaube niemals an fremde Hilfe, niemals an Hilfe, die außerhalb unserer eigenen Nation, unseres eigenen Volkes liegt.
Ezt honnan vetted?
ja, a google fordító az nagyon... :/
pl az első mondat nálam:
"Mi nem akarunk hazudni és nem akarunk csalni"
míg az előttem lévőjében:
"Nem akarunk hazudni, csalni, és nem akarnak."
Egyébként délután óta hozzá sem nyúltam, de ami megvan azt bemásolom:
Mi nem akarunk hazudni és nem akarunk csalni.Ezért cáfolom, hogy valaha ezelé a nép elé léptünk, és olcsó igéreteket tettünk. Nem akarom önöknek megigérni, hogy népünk újrafeltámadása magától jön. Mi dolgozni akarnunk, de magának a népnek a közreműködése is kell.Ne hidjék, hogy a szabadság, szerencsre és a mennyei élet ajándék lesz. Saját akaratunkban gyökeredzik a munkánk...
ennyi van meg, ha igényeled majd folytatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!