Milyen nyelvet tanuljak angol után?
Figyelt kérdés
Német,orosz,francia vagy latin?2011. nov. 27. 17:11
11/17 anonim válasza:
A német ér többet, de a francia a könnyebb egy angolosnak.
12/17 anonim válasza:
Én latint tanulok! Tényleg! Lehet belőle nyelvvizsgázni,néhány egyetem el is fogadja és művelődsz is.(legalább is a tantervben az is a latinnal együtt jár!) imádni való :)
14/17 anonim válasza:
Latint egyébként miért akarsz tanulni? Gondolom nem az antik szónokok mondásait akarod tanulmányozni...
16/17 anonim válasza:
" "Az angol után könnyű spanyolt tanulni"
Franciát még könnyebb, csak az szemben a spanyollal, még hasznos is."
Ez nem igaz, nekem az angol után nagyon könnyen ment a spanyol. A franciát utána elkezdtem, mert volt egy ingyenes lehetőség a munkahelyemen, de nem jött be, aztán fel is adtam. Szerintem a francia iszonyat nehéz.
Amúgy a spanyol is hasznos, én elég jól érvényesülök vele. Egyre többen beszélik Európában is, második nyelvként.
17/17 anonim válasza:
Talan ezen a forumon nem szabad ismetelni valaszokat. Irtam ugyanis ma arrol, hogy a nyelvtanulasi nehezseget nem lehet jol definialni! Ez nem jelenti, hogy nincs ilyen ugy, ahogy boszorkanyok sincsenek (Konyves Kalman rex Hungarorum - De strigis quia non sunt nulla investigatio fiat. A boszorkanyokrol pedig, mivel nincsenek, vizsgalodas (de akar: meggyotres, kinvallatas) ne tortenjen) Sok szempontot - beszelt vagy irott nyelv, szokincs, nyelvtani szabalyok, az anyanyelv es a masik nyelv kulonbozesegenek foka, sot, mint irtam, a motivacio is modosithat a "konnyu nyelv" megiteleseben. Aprolekosan kifejtettem 7 pontban. Arra valaszoltam, hogy az olasz es nemet utan valaki angolt szeretne tanulni, mennyire lesz konnyu. A kerdest marc. 22-en tettek fol, ott talalhatod a valaszok kozott, masodik oldal. De elkuldhetem innen: oliverwadon@ireland.com, ha irsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!