Hogy mondják az ilyen OKJ-s képzéseket angolul? Mi a speckó nevük?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 20:25
1/10 anonim válasza:
szakképzés - vocational education/training/school
2/10 A kérdező kommentje:
Mondom az OKJ-s képzést, hogy mondják angolul, tudod érettségi utáni képzés...
2011. nov. 24. 20:34
3/10 anonim válasza:
Technical And Further Education (TAFE)
4/10 anonim válasza:
Mondom az OKJ-s képzést, hogy mondják angolul, tudod érettségi utáni képzés... okj=országos képzési jegyzék - okj-s képzés országos képzési jegyzékben szereplő SZAKKÉPZÉSEK
nem minden okj-s képzésnek alapfeltétele az érettségi
5/10 anonim válasza:
Igen, tudjuk, mar harmadszora leirtad. Most mi a problema?
6/10 A kérdező kommentje:
A 14:07 eset nem én írtam, ha jobban megnézed...
2011. nov. 25. 15:44
7/10 anonim válasza:
ha egy kicsit értelmes lennél, akkor tudnád, hogy nem mindenhol ugyanilyen az oktatási rendszer mint Mo-on.
8/10 anonim válasza:
... Sok nagyokos :))
Országos Képzési Jegyzék = National Qualifications Register vagy National Training Registry
9/10 anonim válasza:
OKJ-s képzés: "training providing qualification listed in the National Qualification Register"
OKJ-s szakképesítés: "qualification listed in the National Qualification Register"
10/10 Vree válasza:
Associate degree-re gondolt szerintem a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!