Fordítsátok ezt le nekem, kérlek?
Szerelmemmel történt valami, teljesen a padlón van, de senkinek nem árulja el, hogy mi a baja. Teljesen lesoványodott, hazafelé majdnem összeesett, két hónapja nem láttam már mosolyogni, anyukája is hívott már, hogy nem tudom-e, hogy mi történt. Az előbb kiírta ezt a privát msnjére(csak hárman vagyunk fent rajta):
"Now I think I will not e. until you won't t. me to the h.."
Németes vagyok. Kérdeztem, hogy mi ez, de azt mondta, hogy nem árulja el, csak valahova le kellett írnia, azért nem írt le pár szót teljesen...Beírtam az szavakat a fordítóba, de nem mentem velük semmire.
Ha rájöttetek az ismeretlen szavakra, segítsetek, másfél éve együtt vagyunk, és nem tudom, hogy mit tegyek, hogyan segítsek neki, ha nem ismerem a problémáját...:( Köszönöm!
18/F
Most azt gondolom, hogy nem fogok "e" ameddig te nem "t" engem a "h"-ba/-be...
Annyi minden lehet.. Az első kettő szinte biztosan ige, az utolsó főnév.
Now I think I will not eat until you won't take me to the hospital. Azaz: Azt hiszem, addig nem fogok enni, amíg nem viszel kórházba.
Nem lett anorexiás a barátnőd? Eszik rendesen? Kajálás után nem tűnik el mindenféle ürüggyel, hogy meghánytassa magát? Mert ez a hirtelen fogyás és az erőtlenség nagyon gyanús...
Bocs, nem akarom rád a frász hozni, de én erre gondolok és a szavak is értelmes mondatot adnak ki.
Nagyon szépen köszönöm:) Tényleg.
Tehát anorexia gyanújával vágtam neki csütörtökünknek;a gyanúsítottat kedvenc csokoládéjával csábítgattam, ám ellenállt. Figyeltem minden egyes mozdulatát, matematika tanóráján a pad alatt a combját tapogatta, egyszer elfintorodott. Gyakran settenkedve ránézett a testére, ám gyorsan felnézett. Átmentem hozzá(direkt...csütörtök kivételes nap a mi kapcsolatunkban;sosem megyünk át egymáshoz)..édesanyja főztjével kínált, ettem is;ám ő nem evett. Távozásomkor sem.
Utánanéztem e betegség tüneteinek: nos, tényleg bő ruhákban jár, bár nem hiszem, hogy ez oly nagy jelentőséggel bírna. Több tünetet nem vettem észre;csak reménykedni tudok. Megfogalmazásomért elnézést kérek, a mai napot az Értelem és érzelem című könyvvel töltöttem.
Lesd még egy pár napon keresztül, akkor lehetsz biztos a dolgodban, ha már egyértelműek a jelek. Akkor pedig egy hatalmas beszélgetés a kisasszonnyal mégpedig nagyon őszintén. Utána pedig be lehet, sőt be kell avatni a családját is.
Ha tényleg anorexiás, akkor azt nem szabad félvállról venni, és akkor úgy van, ahogy ő írta, orvosi segítségre szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!