Grace név magyar megfelelője?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 16:50
1/16 anonim válasza:
Grácia,vagyis nem vagyok benne biztos,de ilyen nevet hallottam.
2/16 anonim válasza:
Szerintem nincs. A grace szó valami olyasmit jelent, hogy báj.
3/16 anonim válasza:
A Magyar nevbe van Grácia,juniusba a nevnap,a Nemetek Grace Kelly-t,is Gracia Patrizianak neveztek,tehat van.
4/16 anonim válasza:
Meg mindig nem magyar, tulajdonkeppen Gracia az olasz/spanyol/latin. Angolul Grace/grace.
5/16 anonim válasza:
Talan a legkozelebbi nev a Tunde lenne, jelentese vegett?
6/16 anonim válasza:
Magyarul Grácia, ld.: Kerényi Grácia.
A Tünde a Fay megfelelője lenne, ha megfelelője lenne valaminek.
7/16 anonim válasza:
Lehet hogy van Kerenhyi Gracia. Ha valaki nekem igy mutatkozna be, oalsznak/spanyolnak hinnem, egyaltalan nem magyarnak. Azert mert igy lett "atforditva", azert messze van egy magyar nevtol. Tolem lehet Fay(e) is, de A Fay noi nev a Faithbol lett roviditve, ami teljes hittet jelent. Grace meg aldast. Ugyhogy a keto egyik nyelven sem adja vissza az igazi jelenteset, foleg leforditva.
8/16 anonim válasza:
Hat a Maria-at,se nem a magyarok talaltak ki,megis van a magyar nevben,ugymint a Gracia,van,de nem a magyaroktol szarmazik.A lenyeg,hogy le van a Grace forditva.
9/16 anonim válasza:
Vagyis "ki van forditva"? Hehe.
10/16 anonim válasza:
ma 12:13
A "grace" angol szó származik a "gratia" latin szóból, nem fordítva, te nagyonművelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!