It beautiful , it beautiful ,the eye of who is blue.
Az "it"helyett lehet h más kellene. nem biztos hogy pontos:S meg nem rímel:( sajnos csak ennyire tellett...
2009. máj. 7. 13:05
4/13 anonim válasza:
Beauty is, beauty is there in all shining blue eyes
(A "shining" értelemszerűen csak betoldás a szótagszám miatt.)
2009. máj. 7. 13:15
5/13 A kérdező kommentje:
....Lehet, hogy velem van a baj, mer' nem is beszélem rendesen ezt a csökevényes angolt, meg ha meg is próbálom,akkor is magyarul gondolkozom, de én így fordítanám....;That is nice,that is nice,who has the bku eyes....
2009. máj. 7. 13:28
6/13 anonim válasza:
Kérdező! a tied a legjobb!
2009. máj. 7. 14:00
7/13 anonim válasza:
Bocsánat, nem tudok jó megoldást (egyáltalán nem olyan egyszerű ez a mondat angolul, mint magyarul, ilyen alanyi vagy milyen alárendelő mondatok az angolban nincsenek), de nem állom meg, hogy ne javítsak ki két hibát: "It beautiful" - ebben nincs állítmány, illetve "who's" mint birtokos névmás helyesen leírva whose. A fordítást nehezíti, hogy a magyar szövegből nem derül ki, hogy fiú vagy lány a szem szép tulajdonosa, enélkül pedig meg se lehet mozdulni angolul. Blue eyed girls (inkább, mint boys)are beautiful. Ez korrekt, de nem éppen lírai fordítás.
2009. máj. 7. 17:05
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én tényleg nagyon gyengus vagyok angolból és örülök, hogy tanulhatok nálam jobban beszélőktől, meg tök jó, hogy senki nem fikázott le, amiért nem beszélek egy "világnyelvet" 2009-ben...:)))....Sőt, még meg is dícsért valaki!!!:))))
2009. máj. 7. 17:14
9/13 anonim válasza:
Is the nice, is the nice, who is has a blue eyes!
Csak a szótagszám nem jön ki... :)
2009. máj. 7. 19:38
10/13 anonim válasza:
ha jobban belegondolok, olyan nincs is, h who is has... :S akkor azzal nem tudom, mit lehetne kezdeni... :O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!