Van egy szám írtó nehéz szöveggel. Vajon mi lehet az?
http://www.youtube.com/watch?v=rOIA9Xf2FBI
Ennek a számnak sehol sem találtam a "lyrics"-ét, a szövegét nagyon nehéz megérteni.
Amerikai ismerőseim is csak pár szóval tudták kiegészíteni azt amit én is értettem.
Valaki aki ért valamit a szövegből, ki tudna pótolni, hogy végre teljes lehessen: itt van amit eddig mi összeszedtünk:
YESS? energize valami, energize me right?
simsalabam.. simsalabam.. simsalala BAM BAM BAM BAM.. 3x
o-o-oooo. sugar & spice valami..
I check you out I break your neck.. 2x ... drive... life? (találgatások..) cop cop, another rack?? listen up, check we check, knock, knock, I knock you down, now you're back I pay you back!
amit a férfi most mond az nekünk teljes halandzsának hallatszik.. csak találgatásaink vannak..
I chose to live because of this ....... all I need is a dirty deed 5x
férfi szöveg: kb semmi..
nő: megint all I need is a dirty deed 5x
just like that, give it to me. (nyögések)
I got... condom???
should give respect, to......??
még a férfi mond valamit, de azt sem értjük. mintha azt mondaná, h all of your mouses are caught! (ami értelmetlen mert mice-nak kellene lennie)
szóval, kész katasztrófa.
Fontos lenne mert csinálnánk egy ilyen 90-es számokkal teli videót amelyben a dalszövegek is szerepelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!