Mit jelent ez a pár angol szó?
tender lumplings
in this town,don't we love it now
here in a flash and gone without a trace
Előre is köszi!
Szia! Az elsőt nem tudom, a második azt jelenti, hogy "ebben a városban, szeretjük-e már" ( bár ennek van folytatása, így önmagában nem sok értelme van :D
a harmadik pedig azt jelenti, hogy "egy pillanat alatt eltűnt nyom nélkül" ha magyarosítunk kicsit.
Amúgy a 2. mondatból következtetem: csak nem Tim Burton : The Nightmare before Christmas-ből idéztél? :D
Köszi!
Lebuktam! :)
Én is IMÁDOM!! :)
Ma néztem meg! :)
Fantasztikus volt! :D
A Halott menyasszony is nagyon tetszik.
Az Ollókezű Edward viszont egyeltalán nem.
Szerinted nem ciki,hogy 14 évesen,fiú létemre szeretem ezeket?
Sőt,még a zenék is tetszenek benne!
Szerinted ciki?
Dehogy ciki, én 16/l vagyok és szeretem nagyon, még a zenék is jók benne tényleg!:D néha szoktam énekelni :P
A halott menyasszonyt még nem láttam, azt is tervezem megnézni, de sehol sem találtam értelmes letöltőhelyet, ahol meg volt, ott meg vagy 5 órába telt volna, annyit meg nem várok :D
Az Ollókezű Edwardot viszont én szeretem, érdekes nagyon, bár kicsit fura volt először megszokni azt a nagy színes környezetet, amiben benne van Edward a fekete ruháival és az olló kezeivel. :D
Jó ezt hallani! :)
Egyébként szerintem Cinemastore-on megtalálhatod a Halott Menyasszonyt,szerintem az úgyszintén fantasztikus,bár nekem a Karácsonyi Lidércnyomás jobban tetszik!
Még linkelnék is,de nekem nem letöltve van meg,hanem a TV-ben láttam.
Én is csak pont kifogtam a jó alkalmat! :)
Egyébként a Titanic-ot szereted?
Én igen! :)
A zenéjét is.
A Leonardo di Capriosat? Szeretem meg minden, de úgy igazából nem hatot meg annyira. Ezen jópáran csodálkoztak is, mert volt pár ismerősöm, akik sírtak is rajta.
A zenéje meg szép :D de kb. ennyit tudok csak mondani róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!