Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a pár angol szó?

Mit jelent ez a pár angol szó?

Figyelt kérdés

tender lumplings

in this town,don't we love it now

here in a flash and gone without a trace

Előre is köszi!

2011. júl. 30. 18:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
bocsánat,az utolsó kettő,az mondat!
2011. júl. 30. 18:21
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia! Az elsőt nem tudom, a második azt jelenti, hogy "ebben a városban, szeretjük-e már" ( bár ennek van folytatása, így önmagában nem sok értelme van :D

a harmadik pedig azt jelenti, hogy "egy pillanat alatt eltűnt nyom nélkül" ha magyarosítunk kicsit.

Amúgy a 2. mondatból következtetem: csak nem Tim Burton : The Nightmare before Christmas-ből idéztél? :D

2011. júl. 30. 18:27
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Lebuktam! :)

2011. júl. 30. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
A This is Halloween-t bárhol megismerem, imádom ezt a mesét :) 1. voltam
2011. júl. 30. 18:31
 5/13 A kérdező kommentje:

Én is IMÁDOM!! :)

Ma néztem meg! :)

Fantasztikus volt! :D

A Halott menyasszony is nagyon tetszik.

Az Ollókezű Edward viszont egyeltalán nem.

Szerinted nem ciki,hogy 14 évesen,fiú létemre szeretem ezeket?

Sőt,még a zenék is tetszenek benne!

Szerinted ciki?

2011. júl. 30. 18:37
 6/13 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki, én 16/l vagyok és szeretem nagyon, még a zenék is jók benne tényleg!:D néha szoktam énekelni :P

A halott menyasszonyt még nem láttam, azt is tervezem megnézni, de sehol sem találtam értelmes letöltőhelyet, ahol meg volt, ott meg vagy 5 órába telt volna, annyit meg nem várok :D

Az Ollókezű Edwardot viszont én szeretem, érdekes nagyon, bár kicsit fura volt először megszokni azt a nagy színes környezetet, amiben benne van Edward a fekete ruháival és az olló kezeivel. :D

2011. júl. 30. 18:43
 7/13 A kérdező kommentje:

Jó ezt hallani! :)

Egyébként szerintem Cinemastore-on megtalálhatod a Halott Menyasszonyt,szerintem az úgyszintén fantasztikus,bár nekem a Karácsonyi Lidércnyomás jobban tetszik!

Még linkelnék is,de nekem nem letöltve van meg,hanem a TV-ben láttam.

2011. júl. 30. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, ott is néztem, de még régebben, lehet hogy megint ránézek, hátha találok valami elfogadható letöltösebességű linket. :D TV-ben volt? :O én sose látom ezeket, hogy adnák :O
2011. júl. 30. 18:47
 9/13 A kérdező kommentje:

Én is csak pont kifogtam a jó alkalmat! :)

Egyébként a Titanic-ot szereted?

Én igen! :)

A zenéjét is.

2011. júl. 30. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:

A Leonardo di Capriosat? Szeretem meg minden, de úgy igazából nem hatot meg annyira. Ezen jópáran csodálkoztak is, mert volt pár ismerősöm, akik sírtak is rajta.

A zenéje meg szép :D de kb. ennyit tudok csak mondani róla. :)

2011. júl. 30. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!