Az alábbiak nyelvek közül a melyik az amelyik itthon nulláról a legkönnyebben sajátítható el olyan szinten, hogy kint egyszerű munkát vállalhasson vele az ember?
A nyelvek angol, francia, holland vagy spanyol.
Nem azt kérdeztem hogy hol milyen munka van, mert azt már ott élőktől jól tudom.
u.i.: Hogy miért nulláról, mert a szláv nyelvek és magyar nyelvtudásom nem segít egyikhez sem. És németet meg csak elméletben tanítottak nálunk, ha ott volt egyáltalán a tanár.
Éppen csak buta nem vagyok. Bele rondítottam a diszlexiás írássommal egy lelki ábrándodba? (Amúgy kiválóan tudok magyarul. Az hogy a diszlexiát félig kinőve (mára már tökéletes képességgel és sokat olvastam) az írásom nem javul az amúgy tényleg baj ... .
Tény hogy azért menekül már Magyarországról mert már nagyon magyar lettem.
Milyen nemzetiségű a valójában általam találóan jól jellemzett állom lovagod?
Éppen csak buta nem vagyok. Bele rondítottam a diszlexiás írássommal egy lelki ábrándodba? (Amúgy kiválóan tudok magyarul. Az hogy a diszlexiát félig kinőve (mára már tökéletes képességgel és sokat olvastam) az írásom nem javul az amúgy tényleg baj ... .
Tény hogy azért menekül már Magyarországról mert már nagyon magyar lettem.
Milyen nemzetiségű a valójában általam találóan jól jellemzett állom lovagod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!