Fiatalok. Miért használjátok az XD-t és társait?
Nem veszitek észre, hogy teljesen elcsúfítsátok a magyar anyanyelvet? Egy külföldi mese miatt? Igen. Régen volt rovásírás, de az is a magyar nyelvhez tartozott. Most meg: Sanyii, Miniiiszoknyaaa, XD, Lol, Puxxyy. Ezek vannak.
Már úgy érzem, ez kényeskedés kicsit.
Bármit keresek a google-on, mindenütt az XD jön ki utánna. Már UNOM!!!
Használnak ilyet. Magyarországon és külföldön is.
Sajnos.
Egyrészt nem mindenki tükörbenfényképezős.
Másrészt egyre inkább úgy tűnik, nem is törekszel a megértésre, csak vádaskodsz. Nem legyél ennyire rugalmatlan, így a jó dolgokból is kimaradsz.
Mást nem látok az interneten, mint XD-XD hátán. Netán valami Anti XD klub vagy ilyenek, Az sehol sincs.
Ez az XD-zés olyan, mint a lepra vagy a kolera. Terjed, mint a vírus, megállíthatatlan, és mindenkit elér a fiatalok körében.
Átveszitek egymástól a szokásokat. Ez a megfelelni vágyás egymás társasága iránt. És bizonyítási vágy.
Érdekes, hogy a szapulásra ennyi energiád van, de a megértésre semmi hajlandóságod.
Nem érted az XD :) és egyéb jelek jelentőségét és praktikusságát, a sok egyéb kifejezés játékosságát.
Ne legyél ennyire öreges.
Én soha nem szeretnék ennyire rugalmatlan, morgós, besavanyodott lenni, mint amit te mutatsz magadból.
Jó, hogy linkelted azt a cikket, épp azt is mutatja, mennyire felesleges amit csinálsz, és mennyire nincs igazad. Mindig van változás, mindig mások a fiatalok. Választhatod a megértést, az örömet, vagy ezt a savanyú morgást. Ha neked az utálkozás a jobb, még itt is, milyen lehetsz élőben? Mindenkit elriogatsz magad mellől?
Nem tudom, írtam e már? Az XD olyan, mint a Pestis, megfertőz mindenkit, utánna nem lehet belőle kigyógyulni. Világjárvány.
Amit Orbánnak sürgősen orvosolni kell szabályokkal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!