Ez mit akar jelenteni?
Figyelt kérdés
"whas an oily rag got ta do with anyfing? ave ya run aht and need a smoke? Go an ponce one from the trailor nex door."
Valahogy nem áll össze. Tudna valaki segíteni?
2011. júl. 1. 14:49
1/4 A kérdező kommentje:
Úgy naggyábból értem, de akkor sem áll össze teljesen.:S
2011. júl. 1. 14:53
3/4 anonim válasza:
What’s an oily rag got to do with anything? Have you run out and need a smoke? Go and ponce one from the trailer next door.
Az urbandictionary szerint:
oily rag:
a cigarette, or the act of smoking one
ponce:
to ponce off someone is to borrow without the intention of necessarily paying back
Tudtam segíteni?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hallás után, konkrétan ezt írta egy gyerek...
Igen, köszönöm, így már oké. Bár ezt nem tudom miért írta, mert egyáltalán nem illik ahhoz, amit én írtam.
Vagy csak az amerikaiak szimplán nem tudnak beszólni, bár lehet, hogy eltévesztette és nem nekem akarta írni...
2011. júl. 1. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!