Szerintetek mennyi az ideális ár egy magán latinóráért?
Hogy kinek mi az ideális, ezt magának kell eldöntenie.
Egy kezdő, kevés tapasztalattal rendelkező tanár vidéken nyilván olcsóbb, mint egy idős nagytudású, komoly tapasztalatokkal rendelkező nyelvtanár Budapesten.
Ennek megfelelően az ár tanóránként 1500 és 3000 ft között ingadozik, de helyenként még ennél is többet kérnek, azonban az már más kérdés, hogy megkapják-e.
Nem szakmai, hanem ókori latinról lenne szó. Legalábbis úgy gondolom.
És ne írd nagybetűvel, hogy papi, mert nagyon zavar!
Klasszikus latinra gondoltam.
Várom a további válaszokat!
A latin tanárok elég ritkák manapság, szerintem a fővárosban lehet belőlük pár, de vidéken is akadhat néhány. Én nemrég oroszba fogtam bele, egyedül...
Itt biztosan találsz valamit: [link]
Köszi a válaszokat!
Alap-és középszinten szeretnék tanítani, de nem vagyok tanár. 96%-ra érettségiztem belőle, és nagyon szeretem ezt a nyelvet. Úgy gondoltam, hogy a tanítással tudnék szerezni egy kis pénzt, de nem tudtam besaccolni, hogy mennyiért csináljam. 800-1000 ft-ért gondoltam, szerintetek ez reális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!